Thursday, November 13, 2008

SUNT UN CANDIDAT DE LUAT IN SEAMA INCEPAND DIN ACEST MOMENT

Oricate lucruri urate s-ar spune despre politica, nu esti convins de adevarul lor pana cand nu le traiesti. Si eu am trait experienta nedreptatii facute de cei aflati la putere. O experienta care ma determina sa merg mai departe cu capul sus si sa spun NU abuzurilor de orice fel. Copiii, tinerii si adultii aflati la evenimentele din Parcul Moghioros imi dau aceasta putere de a lupta pentru drepturile lor.

7 comments:

Anonymous said...

Ma bucur sa vad ca nu esti descurajata de mafia din sectorul 6! Ai o misiune foarte grea..este un sector cu multe probleme..sper sa reusesti sa le readuci zambetul pe buze acestor oameni!Alecu33

Anonymous said...

Cea mai buna dovada ca Luminita este o candidata puternica este panica care a patruns in tabara pedelista. Cred ca teama a determinat-o pe contracandidata Luminitei Anghel sa incurajeze violentele si sa boicoteze evenimentul planificat de PSD in Parcul Drumul Taberii.

Anonymous said...

Pedelistii in frunte cu Elena Udrea au dat dovada de concurenta neloiala. Sa le fie rusine ca lupta murdar!

Anonymous said...

ceea ce ti s-a intamplat saptamana trecuta in moghioros a fost cu adevarat un abuz. Nu te lasa Luminita! Stim ca poti sa ne reprezinti cu onoare!

Anonymous said...

Luminita este o candidata puternica si asa este perceputa si de Udrea, care incearca sa-i puna bete in roata la fiecare pas. Ii este teama ca Luminita ar putea sa-i strice planurile de a forma un monopol pedelist asupra sectorului 6: Poteras+Udrea. Va dati seama ca intr-un asemenea scenariu nu ar mai putea exista nici un fel de control asupra politicilor si deciziilor ce-i afecteaza pe locuitorii din Drumul Taberii si pedelistii ar lucra nestingheriti urmarindu-si propriul interes.

Anonymous said...

Fii puternica Luminita, chiar daca vor sa iti puna bete in roate, stim ca o sa reusesti!

Conteaza pe votul nostru

luminita anghel said...

atata timp cat voi ve-ti fi alaturi de mine, voi avea si mai multa putere.