Friday, November 14, 2008

DE LA OM LA OM

ASOCIATIA UMANITARA EQUILIBRE, CENTRUL DE ZI PENTRU PERSOANE VARSTNICE


Fiecare intalnire cu cetatenii imi face o reala placere. Este esential sa aflu de la cei care isi pun sperantele in mine care sunt problemele cu adevarat importante. Sa stiu ce anume isi doresc de la reprezentantul lor si mai ales trebuie sa fie siguri ca VOCILE LOR se vor face auzite in Parlament si nu raman undeva, inchise intr-o cutie cu promisiuni, asa cum s-a intamplat in ultima perioada, pana la urmatoarele Alegeri.

11 comments:

Anonymous said...

Luminita iti urez mult succes! Ai obtinut in viata tot ce ti-ai dorit prin propria munca! Ai votul meu! M-a saturat de de blonduta parvenita care desi are experienta politica nu stiu in ce consta aceasta deoarece in multe domenii sta foarte prost...relatii internationale, istorice! Bravo Luminita ! Ai votul tinerilor!alecu33

Anonymous said...

imi place ca luminita nu se sfieste sa coboare la fiecare om de rand...chiar daca e sus, nu a uitat ca exista si oameni mai putin norocosi. Bravo LUMINITA! te sustinem

Anonymous said...

Luminita esti o persoana deschisa si apropiata de oameni. Acest lucru transpare din discutii si din modul in care te apleci asupra problemelor cetatenilor. Multumim ca ne asculti doleantele si ne dai speranta ca se mai poate inca schimba ceva in sistemul politic romanesc.

Anonymous said...

Stimata dna Anghel,

Va contactam pentru ca stim ca prin activitatea dvs viitoare in calitate de parlamentar doriti sa sustineti tineretul si problema natalitatii in scadere din tara noastra.

Suntem un grup de tineri care se confrunta cu problema infertilitatii si am initiat si o petitie on line prin care solicitam statului roman implicarea in recunoasterea acestei probleme actuale a tineretului - infertilitatea, care este clasificata drept boala de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Prin petitie solicitam implicarea statului roman prin reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si prin introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate. Majoritatea tarilor europene sustin financiar costul mai multor proceduri de reproducere umana asistata / per cuplu si Romania, in calitate de membra Ue si de tara care doreste sa sustina natalitatea, este datoare sa se alinieze la nivelul tarilor UE si din acest punct de vedere.

Petitia noastra on line o gasiti accesand link-ul urmator: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Daca sunteti de acord cu petitia noastra si doriti sa ne sustineti in viitoarea dvs candidatura, asteptam ajutorul dvs si introducerea cererilor noastre in platforma dvs program.

Va multumim!

Din partea unui grup de cupluri de tineri care au nevoie de tehnicile de reproducere asistatã medical,

Raluca

PS: pentru mai multe amanunte, puteti vizita blogul nostru: http://infertilitateaesteoboala.wordpress.com/

Anonymous said...

Ideea cu centrele de zi pentru varstnici este minunata! Mama mea are 76 de ani, se descurca cu pensia, dar se plange mereu ca e "singura". Sunt sigura ca multe persoane longevive ar fi incantate sa socializeze intr-un centru de acest profil, sa vada poate niste spectacole, sa se organizeze diverse activitati. Ar fi frumos...Multumim, Luminita, ca te gandesti si la parintii nostrii!

Anonymous said...

Bravo Luminita :)
Vazusem blogul tau intr-o revista si am vrut sa-l vad... si uite-ma aici.
Mi se pare foarte normal ca cei care trebuie sa ne ajute si care sunt pusi pe niste pozitii acolo sus sa se coboare la nivelul fiecaruia, asa cum o faci tu Luminita :)
Ai votul meu.
Te pup dulce!
Claudiu

flory said...

Stimata Luminita Anghel,

Felicitari pentru blog si mult succes in campanie.
Va invit sa accesati: http://butnaruflorentina.blogspot.com/2008/11/jurnalul-unui-copil-din-casa-de-craciun.html
pentru a ne da o mana de ajutor intr-o actiune umanitara pentru cativa copii din Iasi.
Astept cu mare interes un postit pe blogul mai sus mentionat, ca replay al dumneavoastra.
Florentina Butnaru

Anonymous said...

Luminita, iti urez succes! Esti o persoana onesta si dinamica! Te admir pentru ceea ce ai reazlizat in plan personal! Elena Udrea nu are sanse in fata ta pentru ca oamenii s-au saturat de ipocrizia ei!Cristian33

Anonymous said...

Luminita, ai votul meu! Imi pun nadejdea in tine, pentru ca esti o persoana onesta si deschisa fata de oameni. Am certitudinea ca o sa ne reprezinti cu succes in Parlament.

Anonymous said...

D-na Luminita, ne bucuram ca ai ales sa candidezi pentru functia de deputat. Avem nevoie de persoane dinamice, cinstite si care se intereseaza si de problemele cetatenilor. Nu ca Udrea, care nu-si vede decat propriul interes si nu se gandeste decat la noi afaceri sau cum sa faca valva si scandaluri in jurul ei.

luminita anghel said...

Va multumesc mult de tot pentru toate incurajarile pe care mi le oferiti.

imi doresc din toata inima sa nu va dezamagesc.