Thursday, November 13, 2008

ECHIPA DE AVOCATI AI LUMINITEI ANGHEL OFERA GRATUIT CONSULTANTA ASOCIATIILOR DE LOCATARI

Pe nimeni nu mai intereseaza strigatul tau disperat? Ti-ai pierdut speranta de a-ti vedea copiii jucandu-se in parc si nu printre betoane si masini? Ti-e sete de dreptate? Fa-ti vocea auzita in fata oamenilor pentru care contezi! Acum e momentul sa spui ce probleme ai si sa faci posibila rezolvarea lor! Echipa noastra iti sta la dispozitie! Chema-ne si vom lupta pentru drepturile tale!

9 comments:

Anonymous said...

Mi se pare o masura extraordinar de buna! Oamenii din colegiul 25 au nevoie de tine si de aceste masuri! Esti o persoana onesta care nu apeleaza pomeni electorale pentru a cersi voturi!Cristian33

Anonymous said...

ideea asta este foarte buna. sunt foarte multi oameni cu probleme ce au o solutie usor de accesaat dar care nu stiu despre asta, de aceea este benefica initiativa luminitei. BRAVO!

Anonymous said...

Eu cred ca problema nu e ca doar pe perioada campaniei electorale sa se intample asa, ci tot timpul (deci si dupa alegeri) sa fie o echipa de avocati care sa se bata pentru drepturile oamenilor care locuiesc la bloc si li se ia si bucatica de verdeata din fata monstrului de beton. Cred ca sunt suficiente magazine in cartier ca sa nu mai fie nevoie de inca unul crae se ridica INCALCAND LEGEA! RUSINE CELOR CARE ISI BAT JOC DE CETATENI! Luminita, sa nu uiti ce promiti!

Anonymous said...

Luminita, este grozav ceea ce vrei sa faci pentru noi, cetatenii. Cu un astfel de suport oferit de tine, prin avocati gata sa apere drepturile cetatenilor, ne simtim si noi mai protejati, mai in siguranta.

Anonymous said...

Sunt atatea situatii in care legea este incalcata in defavoarea cetatenilor, in timp ce vinovatii scapa basma curata. Este minunat ceea ce vrei sa faci, Luminita, prin punerea la dispozitie a unui astfel de suport.

Anonymous said...

Dai dovada de multa daruire si devotament pentru oameni, si nu pentru afaceri si interese proprii, precum fac alti candidati. Mult, succes, doamna Luminita! Am credinta ca ne veti reprezenta in Parlament cu demnitate.

Anonymous said...

Luminita, chiar am intalnit oameni care au probleme pe care nu stiu cum sa le rezolve. De aceea mi se pare foarte tare initiativa ta. te pup

Anonymous said...

Mi se pare o idee extraordinar de buna pentru un cartier cum este Drumul Taberei! Apreciez ca este o persoana foarte pasionata de ceea ce faci si iti iei rolul in serios! Bafta! Te pup Alecu33

luminita anghel said...

ma bucur enorm de mult pentru randurile pe care le citesc.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.