Thursday, October 23, 2008

lupul isi schimba parul, dar naravul ba

Sa ne intelegem: Nu ma postez intr-un purtator de cuvant al colegilor mei de breasla din showbiz! Nu m-au delegat si nici nu le-am cerut permisiunea. Cu tot respectul pentru marile valori din mediul profesional din care vin, raspund doar pentru optiunea mea de a lua atitudine. Imi doresc, si sper, sa fie cat mai multi artisti de notorietate care sa doreasca sa se implice.

Ceea ce ma deranjeaza la anumiti oameni politici din Romania este: Ipocrizia. Nu spun acum ca toti politicienii sunt ipocriti. Nu. Dar, o anumita parte se remarca prin asta si prin nimic altceva.

Ma deranjeaza felul in care am fost mintitita, de unii, atatia ani. Sunt deranjata de modalitatea “poetica” pe care au folosit-o pentru a “alunga” tinerii capabili si cu potential profesional din diferite domenii. Sunt consternata de cati tineri au parasit, si inca mai parasesc, aceasta tara.

Am devenit si eu unul dintre ei. Cu tot respectul fata de colegii mei, din politica, nu imi place ca suntem bagati in aceeasi oala. Fiecare om are o identitate proprie si personala. Nu ne poti compara. Faptul ca acum sunt in politica nu o sa ma schimbe. Stiti foarte bine: lupul isi schimba parul, da’ naravul ba!

9 comments:

Unknown said...

Luminita draga,nu ma asteptam din partea ta sa faci asa,acuma tentaculele politichiei au ajuns si la tine? :( cam trist .....ma gandesc acuma ce o urma....peste 4 ani pe cine o sa mai racoleze? pisici?caini? cat de ridicoli sunt ,dar mult mai ridicoli sunt oamenii care cad in capcana asta a asa zisei politichii .
M-a lasat rece decizia ta ....ma bucur nespus de mult ca nu sunt in tara sa asist la nemernicia multora care vor candida

Unknown said...

Salutare Luminita! Mi-ar facea o placere enorma sa purtam legatura. Iti admir munca, dar vreau sa te cunosc ca si persoana. Pastram legatura. Bun inceput.
http://top-secret.ablog.ro

Anonymous said...

duamne cum poa sa citeasca cineva blogu asta pe culoarea asta imposibila

Anonymous said...

Draga Luminita,
Cred ca precum mine exista numerosi alti fani ai tai care inca nu stiu cum sa reactioneze ca urmare a deciziei tale ... daca ar trebui sa te sustinem sau sa fim dezamagiti de faptul ca tu, una dintre singurele persoane care ar mai putea fi apreciata si respectata dintre personalitatile din Romania, ai decis sa servesti unui domeniu atat de pervers precum cel politic .... Ca si mine, numerosi alti fani ai tai am asociat numele tau cu bucuria pe care ne-ai facut-o prin succesul de la Eurovision ... o imagine pe care probabil numerosi o vor inlocui cu cea de politician pervers si avid de parvenire pe seama bugetelor publice .... crezi ca se merita acest sacrificiu?

Anonymous said...

Am vazut ca esti foarte hotarata! Timpul va arata daca ai procedat bine sau nu. Sper sa fii lasata sa iei propriile decizii si nu cele impuse de PSD. Bafta!

p.s blogul tau arata ca o cravata de pionier :) e cam obositor atata rosu..

Anonymous said...

Nu stiu ce fel politician vrei tu sa fii insa pana una alta din blogul asta eu am descoperit 3 lucruri:
- ai facut blogul si ai scris cateva articole in schimb nu raspunzi la nici un comentariu si probabil ca nici nu le citesti ceea ce da dovada de multa "seriozitate"
- ai pus culoarea asta rosu aprins si in ciuda multor reactii negative pe aceasta tema nu iei nici o masura dar probabil ca nici n-ai citit dupa cum spuneam mai sus. Mai grav este ca femeie fiind ar fi trebuit sa ai un pic de simt estetic si sa-ti dai seama singura ca nu e ceva placut.
- proverbul "Lupul isi schimba parul dar naravul ba" se foloseste de obicei pentru a sublinia obiceiuri proaste sau negative. Faptul ca il folosesti in scopul de a-ti sustine intentiile bune spune cate ceva despre logica si inteligenta.

Anonymous said...

Okay.E interesant blog-ul dar sa fiu sincer trebuie sa scrii mai mult de tine si de experientele prin care treci,daca tot spui ca e un jurnal personal si unul politic,cu scop propagandistic...

Anonymous said...

In ziua de azi, toti cred ca au capacitatea de a deveni politician!

Adrian Năstase said...

Corecta observatia despre lup. Iar lupul caruia ii slujesti (psd-dupa numele actual) a condus tara asta suficient timp incat sa-i cunoastem naravul. Narav pe care, evident, nu si-l va schimba. Cred ca nu-ti inchipui ca vei avea libertatea de a face si spune ce-ti va trece prin cap. Vei fi un servitor disciplinat al guzganilor (unii mai rozalii ca altii) si vei ridica mana in parlament (daca vei ajunge acolo) asa cum ti se va trasa sarcina de partid. Asa ca vei fi tot atat de "om politic" ca si Irina Loghin, Dolanescu si altii ca ei. Dar daca tie iti face placere...